Американците в момента дължат повече от $1 трилион дълг по колективни

...
Американците в момента дължат повече от $1 трилион дълг по колективни
Коментари Харесай

Уморихте ли се от дълг по кредитна карта? Намалете тези разходи, за да елиминирате бързо дълга

Американците в момента дължат повече от $1 трилион дълг по групови кредитни карти — и този брой набъбна през последните години. И като се има поради какъв брой необятно публикуван е дългът по кредитна карта, има късмет да участвате в общия дълг на националната кредитна карта. Ако казусът е подобен, евентуално желаете да премахнете дълга по кредитната си карта допустимо най-бързо.

В края на краищата дългът по кредитната карта е безценен с помощта на лихвите, а лихвените проценти по тези револвиращи сметки нормално са променливи. Така че, защото процентът на федералните фондове беше нараснал през последните две години, лихвените проценти по вашата кредитна карта евентуално също са се повишили.

С повишаването на минималните ви заплащания може да почувствате, че сте затънали в голям дълг по кредитна карта, само че може да има способи да освободите задоволително пари, с цел да намалите задълженията си. Един от методите е да намалите разноските, само че е значимо да се уверите, че жертвите, които вършиме, са допустимо минимум, тъй че е по-вероятно да се придържате към проекта си за облекчение на задължения.

Отървете се бързо от дълга по кредитна карта благодарение на експертно облекчение на задължения.

Уморихте ли се от дълг по кредитна карта? Намалете тези разноски, с цел да елиминирате бързо дълга

„ Като цяло кредитните карти или персоналните заеми, като задатъци в брой или заеми до заплата, имат доста високи лихвени проценти “, споделя Рон Талоу, създател и притежател на Tallou Financial Services. Лихвените проценти по тези сметки са " нормално в тийнейджърските години, 22% или 25% " или даже по-високи.

„ Следователно е неприятно да имате такива типове задължения и ще желаете да се освободите от тях допустимо най-скоро “, споделя Талу.

Но какво ще стане, в случай че едвам успявате да извършите минималните си заплащания? Как можете да освободите спомагателни пари, с цел да се отървете от дълга по-бързо? Ето пет метода да намалите разноските си, без да вършиме обилни жертви: 

Ресторанти

Средностатистическият американец се храни в ресторант три пъти на месец, съгласно скорошно изследване на US Foods. Те също по този начин поръчват храна за у дома или доставка 4,5 пъти на месец. За елементарност, дано кажем, че всяко от тези ястия коства $20. Това прави обща цена от $150 на месец за ястие на храна в ресторант. Това е елементарен разход за понижаване.

Не се притеснявайте; не е нужно обаче да се ангажирате да ядете всяко хранене вкъщи. Бихте могли да спестите забележителна сума пари, като се храните на открито на половина по-често. Тези спомагателни пари могат да ви оказват помощ да се освободите от дълга по-бързо.

Оставете специалист по облекчение на задължения да ви помогне да създадете проект за излизане от дълга в този момент.

Неизползвани абонаменти

Средното американско домакинство има 4,4 дейни платени абонамента — от които 1,4 остават неизползвани. Ако плащате за абонамент, който не употребявате, губите пари. Защо не намалите разноските?

Средното американско домакинство харчи малко на север от $25 на месец за неизползвани абонаменти. Анулирайте неизползваните си абонаменти, с цел да освободите средства за задълженията си.

Кафенета

Лесно е да похарчите $3 или повече за чаша кафе в кафене. За мнозина 5 или 6 $ на чаша може да наподобяват по-реалистични. Ако ходите на кафене всеки ден, този брой бързо се усилва. Може да харчите от $90 до $180 на месец за кафе.

От друга страна, коства единствено към една четвърт да си приготвите лична чаша кафе вкъщи. Това е икономисване сред $2,75 и $5,75 дневно — или сред $82,50 и $172,50 на месец — което може да се употребява за елиминиране на вашия дълг по кредитна карта с висока рента.

Кабелна

Ако към момента имате кабелна телевизия, евентуално плащате $90 на месец или повече за нея. Ако казусът е подобен, време е да прекъснете кабела и да преминете към стрийминг услуги. Можете да получите достъп до висококачествено поточно наличие за към $10 на месец. Това са 80 $ на месец, които можете да употребявате, с цел да изплатите задълженията си по-бързо.

Пътуване до работното място

Американците нормално харчат повече от $5700 на година ($475 на месец) за пътешестване до и от работа. Има няколко изобретателни метода, по които можете да намалите тези разноски: 

Изберете велосипед: Ако живеете задоволително покрай работата си, с цел да отидете на работа с велосипед, вземането на колело вместо кола е здравословно финансово и физическо решение. Бихте могли да намалите разноските за пътешестване до работното място на практика до нула, като в същото време увеличите физическата си интензивност. Споделено пътешестване: Ако колоезденето не е алтернатива, обмислете да се свържете с сътрудници, покрай които живеете, за благоприятни условия за споделено пътешестване. Бихте могли да намалите разноските за пътуването си на половина, като ги споделите с сътрудник.

Свържете се с компания за облекчение на задължения в този момент, с цел да се отървете бързо от дълга.

Изводът

Дългът по кредитна карта с висока рента може да бъде огромно задължение за носене. Ако се борите да извършите минималните си заплащания, може да наподобява, че ще сте задлъжнели вечно, само че не е нужно. Премахването или намаляването на разноските нагоре може да ви помогне да разпределите повече от средствата си за освобождение от дълга.

Ако към момента се борите да свързвате двата края и да изплатите задължения след редуциране на разноските, може би е време да се обърнете към експерт за помощ. Днешните водещи компании за облекчение на задължения могат да ви оказват помощ да консолидирате задълженията си при по-нисък лихвен % или даже да ги уредите за стотинки на $ – доста намалявайки месечните си заплащания.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР